ki.se

  Tillbaka till biblioteket» Lämna synpunkter  Sökhjälp

Sök artiklar i SveMed+

Observera: SveMed+ upphör att uppdateras!


  • Enkel sökning
  • Avancerad sökning
  • Kombinera sökningar

Peer reviewed tidskrifter Läs online

Din sökning innehåller otillåtna tecken och går tyvärr inte att genomföra.

Sökdetaljer:

Tillbaka till resultatlistan


Salt - den nya riskfaktorn
Engelsk titel: Salt - the new risk factor Läs online Författare: Aurell M Email: aurell@brikks.com Språk: Swe Antal referenser: 0 Dokumenttyp: Artikel UI-nummer: 08023177

Tidskrift

Dialäsen 2008; (1)32-6 ISSN 1104-4616 KIBs bestånd av denna tidskrift

MeSH

Engelska MeSH-termer
  • Blood Pressure/DE
  • Food Labeling
  • Food-Processing Industry
  • Humans
  • Hypertension/CI
  • Kidney Diseases/CO/PP
  • Renal Circulation/DE
  • Risk Factors
  • Sodium Chloride, Dietary/AD/*AE
Svenska MeSH-termer
  • Blodtryck
  • Livsmedelsmärkning
  • Livsmedelsproduktion
  • Människa
  • Högt blodtryck
  • Njursjukdomar
  • Njurcirkulation
  • Riskfaktorer
  • Koksalt i kosten


Karolinska Institutet Universitetsbiblioteket | Karolinska Institutet | Om Cookies

Du kanske också är intresserad av...

Liknande publikationer
  • Halverat saltintag räddar liv
  • Halvera saltet! Livsmedelsverket rekommenderar högst en tesked salt per dag
  • SBU-replik om salt och högt blodtryck: Flera kontrollerade långtidsstudier behövs
  • Friskare med mindre salt - högst en tesked per dag
  • Salta mindre - en hjärtefråga för Livsmedelsverket