ki.se

  Tillbaka till biblioteket» Lämna synpunkter  Sökhjälp

Sök artiklar i SveMed+

Observera: SveMed+ upphör att uppdateras!


  • Enkel sökning
  • Avancerad sökning
  • Kombinera sökningar

Peer reviewed tidskrifter Läs online

Din sökning innehåller otillåtna tecken och går tyvärr inte att genomföra.

Sökdetaljer:

Tillbaka till resultatlistan


Lagring och hantering av kål och rotfrukter
Engelsk titel: Storage and handling of cabbage and root vegetables Författare: Torelm I Språk: Swe Antal referenser: 14 Dokumenttyp: Artikel UI-nummer: 88031913

Tidskrift

Vår Föda 1988;40(1)32-43 ISSN 0042-2657 KIBs bestånd av denna tidskrift

MeSH

Engelska MeSH-termer
  • *Food handling
  • *Food preservation
  • *Vegetables
  • Sweden
Svenska MeSH-termer
  • Livsmedelshantering
  • Livsmedelskonservering
  • Grönsaker
  • Sverige


Karolinska Institutet Universitetsbiblioteket | Karolinska Institutet | Om Cookies

Du kanske också är intresserad av...

Liknande publikationer
  • Gott om vitamin K i gröna bladgrönsaker och vitkål
  • Djurhållning och livsmedelhantering i våra dagar. Modern konservering har ändrat tarmfloran
  • Residues of organophosphorus pesticides in fruits, berries, vegetables, root vegetables, potatoes and mushrooms on the Swedish market, January 1976-December 1977
  • Pressegaers haeveaktivitet som funktion af opbevaringstid og -temperatur
  • Hanteringsanvisningar för frukt och grönt färdiga