ki.se

  Tillbaka till biblioteket» Lämna synpunkter  Sökhjälp

Sök artiklar i SveMed+

Observera: SveMed+ upphör att uppdateras!


  • Enkel sökning
  • Avancerad sökning
  • Kombinera sökningar

Peer reviewed tidskrifter Läs online

Din sökning innehåller otillåtna tecken och går tyvärr inte att genomföra.

Sökdetaljer:

Tillbaka till resultatlistan


Hållbarhetstider för färdigförpackade majonnässallader
Engelsk titel: Shelf-life of prepacked mayonnaise-based salads Författare: Wiberg C ; Larsson B ; Movitz J ; Åkerstrand K Språk: Swe Antal referenser: 13 Dokumenttyp: Artikel UI-nummer: 84011566

Tidskrift

Vår Föda 1983;35(9)404-16 ISSN 0042-2657 KIBs bestånd av denna tidskrift

MeSH

Engelska MeSH-termer
  • *Food handling
  • *Food microbiology
  • *Food preservation
  • English abstract
  • Food analysis
  • Time factors
Svenska MeSH-termer
  • Livsmedelshantering
  • Livsmedelsmikrobiologi
  • Livsmedelskonservering
  • Engelsk sammanfattning
  • Livsmedelsanalys
  • Tidsfaktorer


Karolinska Institutet Universitetsbiblioteket | Karolinska Institutet | Om Cookies

Du kanske också är intresserad av...

Liknande publikationer
  • Konserveringsmedel i majonnäsbaserade sallader - en uppföljning
  • SLV undersöker: Kvaliteten hos jordgubbssylt
  • Upptäckt efter botulinumförgiftning: Butiker förvarar rökt fisk för länge i alltför hög temperatur
  • Den bakteriologiska kvaliten hos groddar och groddsallader
  • Djurhållning och livsmedelhantering i våra dagar. Modern konservering har ändrat tarmfloran