ki.se

  Tillbaka till biblioteket» Lämna synpunkter  Sökhjälp

Sök artiklar i SveMed+

Observera: SveMed+ upphör att uppdateras!


  • Enkel sökning
  • Avancerad sökning
  • Kombinera sökningar

Peer reviewed tidskrifter Läs online

Din sökning innehåller otillåtna tecken och går tyvärr inte att genomföra.

Sökdetaljer:

Tillbaka till resultatlistan


Vitamin B12 i alger och fermenterade livsmedel
Engelsk titel: Vitamin B12 in algae and fermented food Författare: Österdahl BG ; Johansson E Språk: Swe Antal referenser: 15 Dokumenttyp: Artikel UI-nummer: 89078185

Tidskrift

Vår Föda 1989;41(1-2)37-42 ISSN 0042-2657 KIBs bestånd av denna tidskrift

MeSH

Engelska MeSH-termer
  • *Fermentation
  • *Food handling
  • English abstract
  • Vitamin B 12/*AN
Svenska MeSH-termer
  • Jäsning
  • Livsmedelshantering
  • Engelsk sammanfattning
  • B12-vitamin


Karolinska Institutet Universitetsbiblioteket | Karolinska Institutet | Om Cookies

Du kanske också är intresserad av...

Liknande publikationer
  • Vegetarianere og vitamin B12. En kontrollert studie av vitamin B12-status hos 63 laktovegetarianere
  • Vitamin B 12 i hälsokostprodukter
  • Kostvaner og menstruationssmerter. Korrelationer med indtag af B12-vitamin, totalfedt og isaer n-3 fedtsyrer
  • Homocystein - en riskfaktor för hjärt-kärlsjukdom. Betydelsen av intaget av folsyra, vitamin B6 och B12
  • Näringsfysiologiska aspekter på fermenterade livsmedel