ki.se

  Tillbaka till biblioteket» Lämna synpunkter  Sökhjälp

Sök artiklar i SveMed+

Observera: SveMed+ upphör att uppdateras!


  • Enkel sökning
  • Avancerad sökning
  • Kombinera sökningar

Peer reviewed tidskrifter Läs online

Din sökning innehåller otillåtna tecken och går tyvärr inte att genomföra.

Sökdetaljer:

Tillbaka till resultatlistan


Oljiga italienare och smöriga svenskar - vi blir det vi äter
Engelsk titel: Oily Italians and buttery Swedes - we are what we eat Författare: Andersson K ; Larsson K ; Nilsson C ; Karlsson M ; Olsson P ; Richard A ; Warenmark M ; Palmblad J ; Cederholm T Språk: Swe Antal referenser: 3 Dokumenttyp: Artikel UI-nummer: 90102451

Tidskrift

Klinik och Terapi 1990; (4)101-3 ISSN 0280-6185 KIBs bestånd av denna tidskrift

MeSH

Engelska MeSH-termer
  • *Feeding Behavior
  • Comparative study
  • Dietary fats/*AD
  • Dietary fiber/*AD
  • Italy
  • Solubility
  • Sweden
Svenska MeSH-termer
  • Ätbeteende
  • Jämförande studie
  • Fetter i kosten
  • Kostfibrer
  • Italien
  • Löslighet
  • Sverige


Karolinska Institutet Universitetsbiblioteket | Karolinska Institutet | Om Cookies

Du kanske också är intresserad av...

Liknande publikationer
  • Vi äter för mycket fett och för litet fibrer
  • Vad för slags mat skall vi äta enligt näringsrekommendationerna? Vilka råd skall vi ge befolkningen och riskgrupperna?
  • Vi äter mer frukt, grönt och pasta
  • Bättre matvanor bland svenskarna - men än finns utrymme för förbättringar
  • Svenskarna äter nyttigare - allt fler väljer grönt