ki.se

  Tillbaka till biblioteket» Lämna synpunkter  Sökhjälp

Sök artiklar i SveMed+

Observera: SveMed+ upphör att uppdateras!


  • Enkel sökning
  • Avancerad sökning
  • Kombinera sökningar

Peer reviewed tidskrifter Läs online

Din sökning innehåller otillåtna tecken och går tyvärr inte att genomföra.

Sökdetaljer:

Tillbaka till resultatlistan


Stabiliteten av askorbinsyra i drickfärdig juice
Engelsk titel: The stability of ascorbic acid in juice ready for use Författare: Johnsson H ; Hessel H Språk: Swe Antal referenser: 8 Dokumenttyp: Artikel UI-nummer: 82080212

Tidskrift

Vår Föda 1982;34(5)267-79 ISSN 0042-2657 KIBs bestånd av denna tidskrift

MeSH

Engelska MeSH-termer
  • *Ascorbic acid
  • *Beverages
  • *Citrus
  • *Food preservation
  • English abstract
Svenska MeSH-termer
  • C-vitamin
  • Drycker
  • Citrusfrukter
  • Livsmedelskonservering
  • Engelsk sammanfattning


Karolinska Institutet Universitetsbiblioteket | Karolinska Institutet | Om Cookies

Du kanske också är intresserad av...

Liknande publikationer
  • Polyfenoliske antioxidanter i frugtjuice. Udskillelse i urin samt indflydelse på biomarkörer for antioxidativ status
  • Inverkan av askorbinsyra på bildningen av nitrosaminer
  • Postoperatively altered total clearance of ascorbic acid in surgical tumour patients
  • JO Bolaget replikerar om juice och socker: Symbolen upplysning till felinformerade konsumenter
  • Daglig bruk av juice til frokost?