ki.se

  Tillbaka till biblioteket» Lämna synpunkter  Sökhjälp

Sök artiklar i SveMed+

Observera: SveMed+ upphör att uppdateras!


  • Enkel sökning
  • Avancerad sökning
  • Kombinera sökningar

Peer reviewed tidskrifter Läs online

Din sökning innehåller otillåtna tecken och går tyvärr inte att genomföra.

Sökdetaljer:

Tillbaka till resultatlistan


Ändrad kost kan minska cancerrisken
Engelsk titel: Change in diet may decrease the risk of cancer Författare: Westerling R Språk: Swe Antal referenser: 0 Dokumenttyp: Artikel UI-nummer: 82100316

Tidskrift

Svensk Farmacevtisk Tidskrift 1982;86(10)3-4 ISSN 0039-6524 KIBs bestånd av denna tidskrift

MeSH

Engelska MeSH-termer
  • Diet
  • Dietary fats/AE
  • Dietary fiber/AD
  • Humans
  • Neoplasms/*PC/EP/ET
  • Risk
Svenska MeSH-termer
  • Kost
  • Fetter i kosten
  • Kostfibrer
  • Människa
  • Tumörer
  • Risk


Karolinska Institutet Universitetsbiblioteket | Karolinska Institutet | Om Cookies

Du kanske också är intresserad av...

Liknande publikationer
  • Can rye intake decrease risk of human breast cancer?
  • Effect of the amount and type of dietary fat on cardiometabolic risk factors and risk of developing type-2 diabetes, cardiovascular disease, and cancer: a systematic review
  • Dietary macronutrients and food consumption as determinants of long-term weight change in adult populations: a systematic literature review
  • Kontroverser om mat och hälsa i fokus vid KI-jubileum
  • Risken för komplikationer vid operation för tarmcancer minskar inte