ki.se

  Tillbaka till biblioteket» Lämna synpunkter  Sökhjälp

Sök artiklar i SveMed+

Observera: SveMed+ upphör att uppdateras!


  • Enkel sökning
  • Avancerad sökning
  • Kombinera sökningar

Peer reviewed tidskrifter Läs online

Din sökning innehåller otillåtna tecken och går tyvärr inte att genomföra.

Sökdetaljer:

Tillbaka till resultatlistan


Magrare mjölk och matfett men också mera ost och grädde
Engelsk titel: Low-fat milk and fat but also more cheese and cream Författare: Boija LH Språk: Swe Antal referenser: 0 Dokumenttyp: Artikel UI-nummer: 93051157

Tidskrift

Vår Föda 1993;45(4)140-5 ISSN 0042-2657 KIBs bestånd av denna tidskrift

MeSH

Engelska MeSH-termer
  • *Cheese
  • *Diet surveys
  • *Milk, human
  • Comparative study
  • Dietary fats/*AD
  • Feeding Behavior
  • Finland
  • Humans
  • Scandinavian and Nordic Countries
Svenska MeSH-termer
  • Ost
  • Kostundersökningar
  • Bröstmjölk
  • Jämförande studie
  • Fetter i kosten
  • Ätbeteende
  • Finland
  • Människa
  • Skandinavien och de nordiska länderna


Karolinska Institutet Universitetsbiblioteket | Karolinska Institutet | Om Cookies

Du kanske också är intresserad av...

Liknande publikationer
  • Nordmenns matvaner - fra mager fattigkost til mager velferdskost
  • Validity and comparison of the three saturated fat indices
  • Inte högre halter histamin och tyramin i mager ost
  • Mer frukt och grönt men också mer läsk, vin, godis och glass
  • Trends in consumption of milk products and milk fat in the Nordic countries