ki.se

  Tillbaka till biblioteket» Lämna synpunkter  Sökhjälp

Sök artiklar i SveMed+

Observera: SveMed+ upphör att uppdateras!


  • Enkel sökning
  • Avancerad sökning
  • Kombinera sökningar

Peer reviewed tidskrifter Läs online

Din sökning innehåller otillåtna tecken och går tyvärr inte att genomföra.

Sökdetaljer:

Tillbaka till resultatlistan


Vad vet vi om hälsokostprodukters oskadlighet?
Engelsk titel: What do we know about safety of the health food products? Författare: Slanina P Språk: Swe Antal referenser: 3 Dokumenttyp: Artikel UI-nummer: 93072598

Tidskrift

Vår Föda 1993;45(6)244-9 ISSN 0042-2657 KIBs bestånd av denna tidskrift

MeSH

Engelska MeSH-termer
  • *Food labeling
  • *Food, formulated
  • *Food, fortified
  • English abstract
  • Food additives/*AE
  • Food inspection
  • Risk factors
Svenska MeSH-termer
  • Livsmedelsmärkning
  • Specialanpassad mat
  • Livsmedel, berikade
  • Engelsk sammanfattning
  • Livsmedelstillsatser
  • Livsmedelskontroll
  • Riskfaktorer


Karolinska Institutet Universitetsbiblioteket | Karolinska Institutet | Om Cookies

Du kanske också är intresserad av...

Liknande publikationer
  • PAH i livsmedel - vad vet vi om hälsorisken?
  • Health claims in the labelling and marketing of food products: the Swedish food sector's Code of Practice in a European perspective
  • Marknadsföring av hälsokost
  • Icke-essentiella fettsyror i kosten - vad vet vi idag om fettkvalitetens betydelse?
  • Vad vet vi om äldres kost i Sverige?