ki.se

  Tillbaka till biblioteket» Lämna synpunkter  Sökhjälp

Sök artiklar i SveMed+

Observera: SveMed+ upphör att uppdateras!


  • Enkel sökning
  • Avancerad sökning
  • Kombinera sökningar

Peer reviewed tidskrifter Läs online

Din sökning innehåller otillåtna tecken och går tyvärr inte att genomföra.

Sökdetaljer:

Tillbaka till resultatlistan


Salmonellafria livsmedel svår nöt att knäcka
Engelsk titel: Food free from Salmonella - a tough nut to crack Författare: Boija L Språk: Swe Antal referenser: 0 Dokumenttyp: Artikel UI-nummer: 94011894

Tidskrift

Vår Föda 1993;45(10)452-4 ISSN 0042-2657 KIBs bestånd av denna tidskrift

MeSH

Engelska MeSH-termer
  • European Union
  • Food inspection
  • Food microbiology/PC
  • Legislation, food
  • Meat/MI
  • Salmonella food poisoning/*PC
  • Sweden
Svenska MeSH-termer
  • Europeiska unionen
  • Livsmedelskontroll
  • Livsmedelsmikrobiologi
  • Livsmedelslagstiftning
  • Kött
  • Salmonella-matförgiftning
  • Sverige


Karolinska Institutet Universitetsbiblioteket | Karolinska Institutet | Om Cookies

Du kanske också är intresserad av...

Liknande publikationer
  • En fri handel med animala livsmedel i ett integrerat Europa. Konsekvenser relaterade till smittsamma djursjukdomar
  • Köttkontrollens historia: från allmänna slakthus till Livsmedelsverket
  • EUs nya regler om hygiene och kontroll: Mindre trassel och säkrare livsmedel
  • Trigeminalt trofisk syndrom - en diagnostisk nöd at knaekke
  • Yersinia - den okända bakterien som smittar lika många som salmonella