ki.se

  Tillbaka till biblioteket» Lämna synpunkter  Sökhjälp

Sök artiklar i SveMed+

Observera: SveMed+ upphör att uppdateras!


  • Enkel sökning
  • Avancerad sökning
  • Kombinera sökningar

Peer reviewed tidskrifter Läs online

Din sökning innehåller otillåtna tecken och går tyvärr inte att genomföra.

Sökdetaljer:

Tillbaka till resultatlistan


Varför finns det bakterier i maten?
Engelsk titel: Why are there bacteria in food? Författare: Lindgren S Språk: Swe Antal referenser: 0 Dokumenttyp: Artikel UI-nummer: 94106757

Tidskrift

Vår Föda 1994;46(6)313-24 ISSN 0042-2657 KIBs bestånd av denna tidskrift

MeSH

Engelska MeSH-termer
  • *Food microbiology
  • *Food preservation
Svenska MeSH-termer
  • Livsmedelsmikrobiologi
  • Livsmedelskonservering


Karolinska Institutet Universitetsbiblioteket | Karolinska Institutet | Om Cookies

Du kanske också är intresserad av...

Liknande publikationer
  • Varför finns det bakterier i maten?
  • Listerios måste smittspåras och anmälas - även de lindrigare fallen. Troligen vanligare sjukdom än statistiken visar, ätfärdiga livsmedel riskkälla
  • Mer kunskap och bättre rapportering - så ska matförgiftningarna stoppas
  • Bestämning av antal aeroba och koliforma bakterier i livsmedel med PetrifilmTM och agarplatta - jämförande undersökning
  • Bensoesyra och sorbinsyra hämmar tillväxt av svampar och bakterier