ki.se

  Tillbaka till biblioteket» Lämna synpunkter  Sökhjälp

Sök artiklar i SveMed+

Observera: SveMed+ upphör att uppdateras!


  • Enkel sökning
  • Avancerad sökning
  • Kombinera sökningar

Peer reviewed tidskrifter Läs online

Din sökning innehåller otillåtna tecken och går tyvärr inte att genomföra.

Sökdetaljer:

Tillbaka till resultatlistan


Riskvärdering av ekologiska livsmedel - myt och verklighet
Engelsk titel: Risk assessment of ecologically cultivated food - myth or reality Författare: Slanina P Språk: Swe Antal referenser: 25 Dokumenttyp: Artikel UI-nummer: 96015518

Tidskrift

Vår Föda 1995;47(8)56-64 ISSN 0042-2657 KIBs bestånd av denna tidskrift

MeSH

Engelska MeSH-termer
  • *Ecology
  • *Risk assessment
  • Comparative study
  • Food analysis
  • Food, Organic/*AN
  • Health status
  • Pesticide residues/AN
  • Soil pollutants/AE
Svenska MeSH-termer
  • Ekologi
  • Riskbedömning
  • Jämförande studie
  • Livsmedelsanalys
  • Ekologiska livsmedel
  • Hälsotillstånd
  • Bekämpningsmedelsrester
  • Jordförorenande ämnen


Karolinska Institutet Universitetsbiblioteket | Karolinska Institutet | Om Cookies

Du kanske också är intresserad av...

Liknande publikationer
  • Näringsvärden hos konventionellt respektive ekologiskt odlade produkter
  • Vad vet vi om kvaliteten hos ekologiskt framställda livsmedel? Sammanfattning
  • Ekologiskt och konventionellt odlade produkter. Projektets uppläggning
  • Inte fler bakterier i ekologisk sallad
  • Safe foods - ny EU-metod för att jämföra vad som är farligast