ki.se

  Tillbaka till biblioteket» Lämna synpunkter  Sökhjälp

Sök artiklar i SveMed+

Observera: SveMed+ upphör att uppdateras!


  • Enkel sökning
  • Avancerad sökning
  • Kombinera sökningar

Peer reviewed tidskrifter Läs online

Din sökning innehåller otillåtna tecken och går tyvärr inte att genomföra.

Sökdetaljer:

Tillbaka till resultatlistan


Saperemetoden - matlagning med alla sinnen
Engelsk titel: The Sapere method - making food with all the senses Författare: Backhans K Språk: Swe Antal referenser: 3 Dokumenttyp: Artikel UI-nummer: 00108605

Tidskrift

Vår Föda 2000;52(4)18-20 ISSN 0042-2657 KIBs bestånd av denna tidskrift

MeSH

Engelska MeSH-termer
  • *Attitude
  • *Feeding Behavior
  • *Models, educational
  • *Sensation
  • *Taste
  • Child
  • Community Participation
  • Evaluation Studies as Topic
  • Food services
  • Humans
  • Schools
  • Surveys and Questionnaires
  • Teaching
Svenska MeSH-termer
  • Attityd
  • Ätbeteende
  • Undervisningsmodeller
  • Förnimmelse
  • Smak
  • Barn
  • Samhällsdeltagande
  • Utvärderingsstudier som ämne
  • Matservice
  • Människa
  • Skolor
  • Kartläggning och enkäter
  • Undervisning


Karolinska Institutet Universitetsbiblioteket | Karolinska Institutet | Om Cookies

Du kanske också är intresserad av...

Liknande publikationer
  • Franska smakklasser prövas i den svenska skolan
  • Datorstöd i kostundervisningen vid Brunnsboskolan 1988-1991
  • Why don't adolescents eat fish? Factors influencing fish consumption in school
  • Kockar inspirerar skolmåltidspersonalen
  • Mat i skolen