ki.se

  Tillbaka till biblioteket» Lämna synpunkter  Sökhjälp

Sök artiklar i SveMed+

Observera: SveMed+ upphör att uppdateras!


  • Enkel sökning
  • Avancerad sökning
  • Kombinera sökningar

Peer reviewed tidskrifter Läs online

Din sökning innehåller otillåtna tecken och går tyvärr inte att genomföra.

Sökdetaljer:

Tillbaka till resultatlistan


Vitamin C i bär och saft
Engelsk titel: Vitamin C in berries and fruit syraps Författare: Johnsson H ; Marmont E Språk: Swe Antal referenser: 0 Dokumenttyp: Artikel UI-nummer: 86118916

Tidskrift

Vår Föda 1986;38(7)407-11 ISSN 0042-2657 KIBs bestånd av denna tidskrift

MeSH

Engelska MeSH-termer
  • *Food analysis
  • Ascorbic acid/*AN
  • English abstract
  • Food preservation
  • Fruit/*AN
Svenska MeSH-termer
  • Livsmedelsanalys
  • C-vitamin
  • Engelsk sammanfattning
  • Livsmedelskonservering
  • Frukt


Karolinska Institutet Universitetsbiblioteket | Karolinska Institutet | Om Cookies

Du kanske också är intresserad av...

Liknande publikationer
  • Fruit and vegetable intake: vitamin C and beta-carotene intake and serum concentrations in six-year-old children and their parents
  • Vitamin C: Prevention of chronic diseases and optimal doses
  • Rester av bekämpningsmedel i frukt, bär, grönsaker, rotfrukter och potatis: Jämförelse mellan svenska och importerade varor, 1978-1980
  • Vitamin C (askorbinsyra) i potatis
  • Residues of organophosphorus pesticides in fruits, berries, vegetables, root vegetables, potatoes and mushrooms on the Swedish market, January 1976-December 1977