ki.se

  Tillbaka till biblioteket» Lämna synpunkter  Sökhjälp

Sök artiklar i SveMed+

Observera: SveMed+ upphör att uppdateras!


  • Enkel sökning
  • Avancerad sökning
  • Kombinera sökningar

Peer reviewed tidskrifter Läs online

Din sökning innehåller otillåtna tecken och går tyvärr inte att genomföra.

Sökdetaljer:

Tillbaka till resultatlistan


Järnfilspån och etanol förlänger matens hållbarhet
Engelsk titel: Iron filings and ethanol keep the quality of the food Författare: Borgström H Språk: Swe Antal referenser: 0 Dokumenttyp: Artikel UI-nummer: 02123083

Tidskrift

Forskning och Framsteg 2002;37(6)18-22 ISSN 0015-7937 E-ISSN 2002-5076 KIBs bestånd av denna tidskrift

MeSH

Engelska MeSH-termer
  • Consumer Product Safety
  • Ethanol
  • Food Contamination
  • Food Labeling
  • Food Packaging/*ST
  • Food/*ST
  • Humans
Svenska MeSH-termer
  • Konsumentskydd
  • Etanol
  • Livsmedelsförorening
  • Livsmedelsmärkning
  • Livsmedelsförpackning
  • Livsmedel
  • Människa


Karolinska Institutet Universitetsbiblioteket | Karolinska Institutet | Om Cookies

Du kanske också är intresserad av...

Liknande publikationer
  • Health claims in the labelling and marketing of food products: the Swedish food sector's Code of Practice in a European perspective
  • Eating and drinking in the risk society. Implications of "risk" for functional food
  • Europarådets expertkommitte för material i kontakt med livsmedel
  • "Kan inneholde spor av nötter og peanötter"
  • Vad vet konsumenterna om gröna nyckelhålet och goda matvanor?