ki.se

  Tillbaka till biblioteket» Lämna synpunkter  Sökhjälp

Sök artiklar i SveMed+

Observera: SveMed+ upphör att uppdateras!


  • Enkel sökning
  • Avancerad sökning
  • Kombinera sökningar

Peer reviewed tidskrifter Läs online

Din sökning innehåller otillåtna tecken och går tyvärr inte att genomföra.

Sökdetaljer:

Tillbaka till resultatlistan


Vad händer med livsmedelstillsynen?
Engelsk titel: What is happening with the food inspection? Författare: Croon LB Språk: Swe Antal referenser: 0 Dokumenttyp: Artikel UI-nummer: 03083149

Tidskrift

Vår Föda 2003;55(3)4-6 ISSN 0042-2657 KIBs bestånd av denna tidskrift

MeSH

Engelska MeSH-termer
  • European Union
  • Food Handling/*LJ
  • Food Industry
  • Food Inspection/*LJ
  • Food/ST
  • Humans
  • Hygiene/*LJ
  • Quality Control
  • Sweden
Svenska MeSH-termer
  • Europeiska unionen
  • Livsmedelshantering
  • Livsmedelsindustri
  • Livsmedelskontroll
  • Livsmedel
  • Människa
  • Hygien
  • Kvalitetskontroll
  • Sverige


Karolinska Institutet Universitetsbiblioteket | Karolinska Institutet | Om Cookies

Du kanske också är intresserad av...

Liknande publikationer
  • Nya hygieneförordningar för hela livsmedelskedjan
  • Livsmedelskontrollen vässar tänderna. Hårdare tag mot företag som inte följer bestämmelserna
  • De nya kraven en stor utmaning
  • Köttkontrollens historia: från allmänna slakthus till Livsmedelsverket
  • Vad händer på SPUR-inspektionsfronten?