ki.se

  Tillbaka till biblioteket» Lämna synpunkter  Sökhjälp

Sök artiklar i SveMed+

Observera: SveMed+ upphör att uppdateras!


  • Enkel sökning
  • Avancerad sökning
  • Kombinera sökningar

Peer reviewed tidskrifter Läs online

Din sökning innehåller otillåtna tecken och går tyvärr inte att genomföra.

Sökdetaljer:

Tillbaka till resultatlistan


Törs vi slopa B-vitamin i mjölet?
Engelsk titel: Do we dare not to add vitamin B to the flour? Författare: Becker W Språk: Swe Antal referenser: 7 Dokumenttyp: Artikel UI-nummer: 04043426

Tidskrift

Vår Föda 2004;56(1)28-31 ISSN 0042-2657 KIBs bestånd av denna tidskrift

MeSH

Engelska MeSH-termer
  • *Flour
  • *Food, Fortified
  • Bread
  • Humans
  • Risk Factors
  • Sweden
  • Vitamin B Complex/*AD
  • Vitamin B Deficiency/ET/PC
Svenska MeSH-termer
  • Mjöl
  • Livsmedel, berikade
  • Bröd
  • Människa
  • Riskfaktorer
  • Sverige
  • B-vitamin komplex
  • B-vitaminbrist


Karolinska Institutet Universitetsbiblioteket | Karolinska Institutet | Om Cookies

Du kanske också är intresserad av...

Liknande publikationer
  • Magnetröntgenbevis: B-vitaminer bromsar hjärnans förtvining - vid förstadie till demens
  • Cancer och betydelsen av B-vitaminbrist
  • Enhancement of the folate content in Egyptian pita bread
  • Homocystein kan ge ytterligare en bit till demenspusslet. Tillskott av B-vitamin tycks dämpa progressionen av hjärnatrofi
  • Når patienten köber B12-vitamin til injektion i udlandet