ki.se

  Tillbaka till biblioteket» Lämna synpunkter  Sökhjälp

Sök artiklar i SveMed+

Observera: SveMed+ upphör att uppdateras!


  • Enkel sökning
  • Avancerad sökning
  • Kombinera sökningar

Peer reviewed tidskrifter Läs online

Din sökning innehåller otillåtna tecken och går tyvärr inte att genomföra.

Sökdetaljer:

Tillbaka till resultatlistan


Omega-3, hvorfor det?
Engelsk titel: Omega 3, why? Läs online Författare: Bryhn M Språk: Nor Antal referenser: 5 Dokumenttyp: Artikel UI-nummer: 05053492

Tidskrift

Genialt 2005;14(1)18-9 ISSN 0804-225x KIBs bestånd av denna tidskrift

MeSH

Engelska MeSH-termer
  • Arteriosclerosis/*PC
  • Docosahexaenoic Acids/AD
  • Eicosapentaenoic Acid/AD/CH
  • Fatty Acids, Omega-3/*AD
  • Feeding Behavior
  • Humans
  • Nutritional Requirements
Svenska MeSH-termer
  • Arterioskleros
  • Dokosahexaensyror
  • Eikosapentaensyra
  • Omega-3-fettsyror
  • Ätbeteende
  • Människa
  • Näringsbehov


Karolinska Institutet Universitetsbiblioteket | Karolinska Institutet | Om Cookies

Du kanske också är intresserad av...

Liknande publikationer
  • Omega-3-fettsyror i fet fisk skyddar mot demens. Även tidiga symtom på lindrig alzheimer tycks kunna bromsas
  • Effect of long chain omega-3 polyunsaturated fatty acids on inflammation and metabolic markers in hypertensive and/or diabetic obese adults: a randomized controlled trial
  • Fisk og omega-3-fettsyrer ved hjertesvikt
  • Omega-3-fettsyror - näringspåstående under diskussion
  • Omega 3-fettsyror - myter och sanningar