ki.se

  Tillbaka till biblioteket» Lämna synpunkter  Sökhjälp

Sök artiklar i SveMed+

Observera: SveMed+ upphör att uppdateras!


  • Enkel sökning
  • Avancerad sökning
  • Kombinera sökningar

Peer reviewed tidskrifter Läs online

Din sökning innehåller otillåtna tecken och går tyvärr inte att genomföra.

Sökdetaljer:

Tillbaka till resultatlistan


Akrylamid - störst risk med färdiglagat
Engelsk titel: Acrylamide - the biggest risk with ready-made food Författare: Landahl J Språk: Swe Antal referenser: 0 Dokumenttyp: Artikel UI-nummer: 07113635

Tidskrift

Vår Föda 2007;59(5)4-8 ISSN 0042-2657 KIBs bestånd av denna tidskrift

MeSH

Engelska MeSH-termer
  • *Acrylamide/AN/CH/TO
  • *Carcinogens/AN/CH
  • Cooking
  • Food Analysis
  • Food Contamination/AN
  • Food Handling
  • Guidelines as Topic
  • Hot Temperature
  • Humans
  • Risk Assessment
Svenska MeSH-termer
  • Akrylamid
  • Cancerframkallande ämnen
  • Matlagning
  • Livsmedelsanalys
  • Livsmedelsförorening
  • Livsmedelshantering
  • Riktlinjer som ämne
  • Varm temperatur
  • Människa
  • Riskbedömning


Karolinska Institutet Universitetsbiblioteket | Karolinska Institutet | Om Cookies

Du kanske också är intresserad av...

Liknande publikationer
  • Acrylamide in food: mechanisms of formation and influencing factors during heating of foods
  • Akrylamid - vad vet livsmedelsverket idag?
  • Akrylamid - färgen avgör om det är för mycket akrylamid i pommes frites
  • Akrylamid - ett år senare
  • Konsten att steka ofarligt