ki.se

  Tillbaka till biblioteket» Lämna synpunkter  Sökhjälp

Sök artiklar i SveMed+

Observera: SveMed+ upphör att uppdateras!


  • Enkel sökning
  • Avancerad sökning
  • Kombinera sökningar

Peer reviewed tidskrifter Läs online

Din sökning innehåller otillåtna tecken och går tyvärr inte att genomföra.

Sökdetaljer:

Tillbaka till resultatlistan


Hur bedömer man om maten är farlig?
Engelsk titel: How to check if the food is dangerous? Författare: Zetterberg LA ; Svensson K Språk: Swe Antal referenser: 0 Dokumenttyp: Artikel UI-nummer: 08013868

Tidskrift

Vår Föda 2007;59(6)8-10 ISSN 0042-2657 KIBs bestånd av denna tidskrift

MeSH

Engelska MeSH-termer
  • *Food Analysis
  • *Risk Assessment
  • Animals
  • Carcinogenicity Tests
  • Consumer Product Safety
  • Food Microbiology
  • Food/*ST
  • Humans
  • Mass Media
  • Maximum Allowable Concentration
Svenska MeSH-termer
  • Livsmedelsanalys
  • Riskbedömning
  • Djur
  • Karcinogenicitetstester
  • Konsumentskydd
  • Livsmedelsmikrobiologi
  • Livsmedel
  • Människa
  • Massmedia
  • Högsta tillåtna exponering


Karolinska Institutet Universitetsbiblioteket | Karolinska Institutet | Om Cookies

Du kanske också är intresserad av...

Liknande publikationer
  • Safe foods - ny EU-metod för att jämföra vad som är farligast
  • Akrylamid - färgen avgör om det är för mycket akrylamid i pommes frites
  • Hur farlig är maten?
  • SCOOP. Europeiskt vetenskapligt samarbete inom livsmedelsområdet
  • Veterinärmedicinska läkemedel - hur kan de påverka människa och miljö?