ki.se

  Tillbaka till biblioteket» Lämna synpunkter  Sökhjälp

Sök artiklar i SveMed+

Observera: SveMed+ upphör att uppdateras!


  • Enkel sökning
  • Avancerad sökning
  • Kombinera sökningar

Peer reviewed tidskrifter Läs online

Din sökning innehåller otillåtna tecken och går tyvärr inte att genomföra.

Sökdetaljer:

Tillbaka till resultatlistan


Hur farlig är maten?
Engelsk titel: How dangerous is the food? Författare: Andersson Y ; Norberg P ; de Jong B Språk: Swe Antal referenser: 0 Dokumenttyp: Artikel UI-nummer: 94113276

Tidskrift

Vår Föda 1994;46(6)304-12 ISSN 0042-2657 KIBs bestånd av denna tidskrift

MeSH

Engelska MeSH-termer
  • *Food contamination
  • *Food microbiology
  • Europe/EP
  • Food handling/MT
  • Foodborne Diseases/*EP/ET/MI
  • Humans
  • Risk factors
  • Sweden/EP
Svenska MeSH-termer
  • Livsmedelsförorening
  • Livsmedelsmikrobiologi
  • Europa
  • Livsmedelshantering
  • Matförgiftning
  • Människa
  • Riskfaktorer
  • Sverige


Karolinska Institutet Universitetsbiblioteket | Karolinska Institutet | Om Cookies

Du kanske också är intresserad av...

Liknande publikationer
  • Hur farlig är maten?
  • Er vore födevarer farlige?
  • Hur blir kallrökt korv säker? Livsmedelsverket har undersökt riskerna
  • Både minskad och ökad risk för livsmedelsburna infektioner. Expertkunskaperna större, men riskexponeringen har också ökat
  • Djurhållning och livsmedelhantering i våra dagar. Modern konservering har ändrat tarmfloran