ki.se

  Tillbaka till biblioteket» Lämna synpunkter  Sökhjälp

Sök artiklar i SveMed+

Observera: SveMed+ upphör att uppdateras!


  • Enkel sökning
  • Avancerad sökning
  • Kombinera sökningar

Peer reviewed tidskrifter Läs online

Din sökning innehåller otillåtna tecken och går tyvärr inte att genomföra.

Sökdetaljer:

Tillbaka till resultatlistan


Hur farlig är maten?
Engelsk titel: How dangerous is food? Författare: Andersson Y ; Norberg P ; de Jong B Språk: Swe Antal referenser: 0 Dokumenttyp: Artikel UI-nummer: 94106756

Tidskrift

Vår Föda 1994;46(6)304-12 ISSN 0042-2657 KIBs bestånd av denna tidskrift

MeSH

Engelska MeSH-termer
  • Disease outbreaks
  • Europe/EP
  • Food microbiology
  • Food preservation
  • Foodborne Diseases/*EP/MI/PC
  • Humans
  • Sweden/EP
Svenska MeSH-termer
  • Sjukdomsutbrott
  • Europa
  • Livsmedelsmikrobiologi
  • Livsmedelskonservering
  • Matförgiftning
  • Människa
  • Sverige


Karolinska Institutet Universitetsbiblioteket | Karolinska Institutet | Om Cookies

Du kanske också är intresserad av...

Liknande publikationer
  • Hur farlig är maten?
  • Er vore födevarer farlige?
  • Listerios måste smittspåras och anmälas - även de lindrigare fallen. Troligen vanligare sjukdom än statistiken visar, ätfärdiga livsmedel riskkälla
  • Detta är våra vanligaste matförgiftningsbakterier
  • Listerios. Internationell epidemisk fagovar av Listeria monocytogenes påvisades även i Sverige