ki.se

  Tillbaka till biblioteket» Lämna synpunkter  Sökhjälp

Sök artiklar i SveMed+

Observera: SveMed+ upphör att uppdateras!


  • Enkel sökning
  • Avancerad sökning
  • Kombinera sökningar

Peer reviewed tidskrifter Läs online

Din sökning innehåller otillåtna tecken och går tyvärr inte att genomföra.

Sökdetaljer:

Tillbaka till resultatlistan


Kolhydraterna i maten - energikälla under omvärdering
Engelsk titel: Carbohydrates in the food - energy resource under revaluation Författare: Asp NG Språk: Swe Antal referenser: 10 Dokumenttyp: Symposium UI-nummer: 96056200

Tidskrift

Scandinavian Journal of Nutrition 1996;40(1)22-4 ISSN 1102-6489 KIBs bestånd av denna tidskrift

MeSH

Engelska MeSH-termer
  • *Nutritive value
  • Dietary carbohydrates/AD/AN/*ME
  • Humans
  • Intestine, small/ME
Svenska MeSH-termer
  • Näringsvärde
  • Kolhydrater i kosten
  • Människa
  • Tunntarm


Karolinska Institutet Universitetsbiblioteket | Karolinska Institutet | Om Cookies

Du kanske också är intresserad av...

Liknande publikationer
  • Energiinnehåll i odigererbara kolhydrater
  • Ju större andel kolhydrat vi äter, desto mer äter vi
  • Stärkelsens nutritionella egenskaper i livsmedel. Motiv och metoder för optimering - en utmaning for livsmedelsindustrin!
  • Contribution of a manually coded part in an optically readable, precoded sevenday food record for the intake of energy, nutrients and food
  • Mat på sykehus. Energigivende naeringsstoffer i normalkost ved Rikshospitalet i Oslo