ki.se

  Tillbaka till biblioteket» Lämna synpunkter  Sökhjälp

Sök artiklar i SveMed+

Observera: SveMed+ upphör att uppdateras!


  • Enkel sökning
  • Avancerad sökning
  • Kombinera sökningar

Peer reviewed tidskrifter Läs online

Din sökning innehåller otillåtna tecken och går tyvärr inte att genomföra.

Sökdetaljer:

Tillbaka till resultatlistan


Mår vi bättre av ekologiskt odlad mat?
Engelsk titel: Do we feel better eating ecologically grown food? Författare: Pearson M Språk: Swe Antal referenser: 0 Dokumenttyp: Symposium UI-nummer: 01123457

Tidskrift

Vår Föda 2001;53(5)28-9 ISSN 0042-2657 KIBs bestånd av denna tidskrift

MeSH

Engelska MeSH-termer
  • *Ecology
  • Agriculture/MT
  • Comparative Study
  • Crops, Agricultural/*GD
  • Food Analysis
  • Food/*ST
  • Nutritive Value
Svenska MeSH-termer
  • Ekologi
  • Lantbruk
  • Jämförande studie
  • Jordbruksgröda
  • Livsmedelsanalys
  • Livsmedel
  • Näringsvärde


Karolinska Institutet Universitetsbiblioteket | Karolinska Institutet | Om Cookies

Du kanske också är intresserad av...

Liknande publikationer
  • Ekologiskt och konventionellt odlade produkter. Projektets uppläggning
  • Vad vet vi om kvaliteten hos ekologiskt framställda livsmedel? Sammanfattning
  • Ekologiskt eller konventionellt odlad - vilken potatis innehåller mest solanin?
  • Näringsvärden hos konventionellt respektive ekologiskt odlade produkter
  • Riskvärdering av ekologiska livsmedel - myt och verklighet