ki.se

  Tillbaka till biblioteket» Lämna synpunkter  Sökhjälp

Sök artiklar i SveMed+

Observera: SveMed+ upphör att uppdateras!


  • Enkel sökning
  • Avancerad sökning
  • Kombinera sökningar

Peer reviewed tidskrifter Läs online

Din sökning innehåller otillåtna tecken och går tyvärr inte att genomföra.

Sökdetaljer:

Tillbaka till resultatlistan


Den nya maten. Från hantverk till storindustri - och sedan?
Engelsk titel: The new food. From handicraft to large scale industry - and then? Författare: Fredriksson SO Språk: Swe Antal referenser: 0 Dokumenttyp: Artikel UI-nummer: 83060754

Tidskrift

Vår Föda 1983;35(2)42-56 ISSN 0042-2657 KIBs bestånd av denna tidskrift

MeSH

Engelska MeSH-termer
  • *Food handling
  • English abstract
  • Food-processing industry/*HI
  • History, Modern 1601-
Svenska MeSH-termer
  • Livsmedelshantering
  • Engelsk sammanfattning
  • Livsmedelsproduktion
  • Modern historia 1601-


Karolinska Institutet Universitetsbiblioteket | Karolinska Institutet | Om Cookies

Du kanske också är intresserad av...

Liknande publikationer
  • Utvecklingstendenser inom den storskaliga livsmedelsindustrin
  • Både minskad och ökad risk för livsmedelsburna infektioner. Expertkunskaperna större, men riskexponeringen har också ökat
  • Mat 21 - bra mat idag och i framtiden
  • FLAIRs workshop om livsmedelskonsumtion och livsmedelssammansättning
  • Expertgruppen för kost-, motions- och hälsofrågor. Råd och ställningstaganden i livsmedelsfrågor 1993-1994