ki.se

  Tillbaka till biblioteket» Lämna synpunkter  Sökhjälp

Sök artiklar i SveMed+

Observera: SveMed+ upphör att uppdateras!


  • Enkel sökning
  • Avancerad sökning
  • Kombinera sökningar

Peer reviewed tidskrifter Läs online

Din sökning innehåller otillåtna tecken och går tyvärr inte att genomföra.

Sökdetaljer:

Tillbaka till resultatlistan


Fytinsyra i livsmedel
Engelsk titel: Phytic acid in foods Författare: Torelm I ; Bruce Å Språk: Swe Antal referenser: 25 Dokumenttyp: Artikel UI-nummer: 82080203

Tidskrift

Vår Föda 1982;34(3)79-96 ISSN 0042-2657 KIBs bestånd av denna tidskrift

MeSH

Engelska MeSH-termer
  • *Food analysis
  • Edible Grain/AN
  • English abstract
  • Phytic acid/*AN
  • Sweden
Svenska MeSH-termer
  • Livsmedelsanalys
  • Ätbara sädesslag
  • Engelsk sammanfattning
  • Fytinsyra
  • Sverige


Karolinska Institutet Universitetsbiblioteket | Karolinska Institutet | Om Cookies

Du kanske också är intresserad av...

Liknande publikationer
  • Nedbrytning av fytinsyra vid framställning av surt och osyrat rågbröd
  • Nedbrytning av fytat i havre, råg, korn och vete under mältning och inkubering
  • Bly, kadmium, zink och vissa andra metaller i livsmedel på den svenska marknaden
  • Tin and lead in foodstuffs. Levels in canned foods and background to current Swedish regulations
  • Lead, cadmium, zinc and certain other metals in foods on the Swedish market