ki.se

  Tillbaka till biblioteket» Lämna synpunkter  Sökhjälp

Sök artiklar i SveMed+

Observera: SveMed+ upphör att uppdateras!


  • Enkel sökning
  • Avancerad sökning
  • Kombinera sökningar

Peer reviewed tidskrifter Läs online

Din sökning innehåller otillåtna tecken och går tyvärr inte att genomföra.

Sökdetaljer:

Tillbaka till resultatlistan


För varmt eller för kallt - problem med hemkört mat
Engelsk titel: Too warm or too cold - problems with home-delivered food Författare: Svedin AM Språk: Swe Antal referenser: 0 Dokumenttyp: Artikel UI-nummer: 07023957

Tidskrift

Vår Föda 2007;59(1)20-2 ISSN 0042-2657 KIBs bestånd av denna tidskrift

MeSH

Engelska MeSH-termer
  • Aged
  • Food Handling/ST
  • Food Microbiology
  • Food Services/*ST
  • Food/*ST
  • Homemaker Services
  • Humans
  • Quality Control
  • Temperature
Svenska MeSH-termer
  • Äldre
  • Livsmedelshantering
  • Livsmedelsmikrobiologi
  • Matservice
  • Livsmedel
  • Hemtjänst
  • Människa
  • Kvalitetskontroll
  • Temperatur


Karolinska Institutet Universitetsbiblioteket | Karolinska Institutet | Om Cookies

Du kanske också är intresserad av...

Liknande publikationer
  • Temperaturerna i storhushåll och butiker har kartlagts: Både för varmt och för kallt
  • Ofta för höga temperaturer överst i frysdiskarna
  • Kylan - stoppar invasionen av skadliga mikroorganismer
  • Upptäckt efter botulinumförgiftning: Butiker förvarar rökt fisk för länge i alltför hög temperatur
  • I hetaste laget - så förvarar vi maten i våra kylskåp