ki.se

  Tillbaka till biblioteket» Lämna synpunkter  Sökhjälp

Sök artiklar i SveMed+

Observera: SveMed+ upphör att uppdateras!


  • Enkel sökning
  • Avancerad sökning
  • Kombinera sökningar

Peer reviewed tidskrifter Läs online

Din sökning innehåller otillåtna tecken och går tyvärr inte att genomföra.

Sökdetaljer:

Tillbaka till resultatlistan


Ofta för höga temperaturer överst i frysdiskarna
Engelsk titel: Temperatures of the upper layers in frozen-food displays are often too high Författare: Bergström L Språk: Swe Antal referenser: 0 Dokumenttyp: Artikel UI-nummer: 95079234

Tidskrift

Vår Föda 1995;47(5)41-5 ISSN 0042-2657 KIBs bestånd av denna tidskrift

MeSH

Engelska MeSH-termer
  • *Food handling
  • *Freezing
  • *Refrigeration
  • *Temperature
  • Food microbiology
Svenska MeSH-termer
  • Livsmedelshantering
  • Frysning
  • Nedkylning
  • Temperatur
  • Livsmedelsmikrobiologi


Karolinska Institutet Universitetsbiblioteket | Karolinska Institutet | Om Cookies

Du kanske också är intresserad av...

Liknande publikationer
  • Upptäckt efter botulinumförgiftning: Butiker förvarar rökt fisk för länge i alltför hög temperatur
  • Temperaturerna i storhushåll och butiker har kartlagts: Både för varmt och för kallt
  • I hetaste laget - så förvarar vi maten i våra kylskåp
  • Lipid oxidation may reduce the quality of a fresh-frozen bone allograft. Is the approved storage temperature too high?
  • För varmt eller för kallt - problem med hemkört mat